Parfym

Bvlgari Omnia Améthyste

1

Det är inte ofta som jag gör slut på en parfym och i hyllan trängs säkert 40 olika flaskor. Så jag blev riktigt förvånad när jag igår försökte få ur sista dropparna på Bvlgari Omnia Améthyste och kom på att det var den parfymen som jag har sträckt mig efter lite oftare dessa sista veckorna. Det är inte så konstigt för den doftar helt underbart blommigt (fast inte tant blommigt) utan den har lite mer sting i. Det är svårt att förklara men tänk er att äta en röd grapefrukt på en äng av blommor där man i vinden känner även doft av träd och gräs.

Jag rekommenderar er starkt att dofta på den nästa gång ni är i butik. En perfekt vår/sommardoft.

Doften finns även på Eleven.se där en flaska som min 25ml kostar 445SEK och en på 40ml kostar 545 SEK

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Ett svar till “Bvlgari Omnia Améthyste”

  1. Beautybylinda skriver:

    Åh jag får alltid lite panik när en parfym jag gillar är på väg att ta slut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *