Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Favoritborstarna – Beauty By Tanci
Okategoriserade Verktyg

Favoritborstarna

Alla makeupartister har sina egna favoritborstar och nu passade jag på att fota mina favoriter som enligt mig ger bäst resultat. Jag har verkligen testat många olika som finns på marknaden (har ca 70 olika hemma) och hittills är dessa oslagbara.

IMG_1581

1. Sensai by Kanebo Lip Brush, 289 SEK på Skincity

2. gloMinerals Dual Brow, 279 SEK på GloXpress

3. Cream Eyeliner Brush & Angled Eyebrow Brush (en duo som har utgått)

4. Smashbox Arced Eye Liner Brush, 185 SEK på Kicks

5. Estee Lauder Blending Shadow Brush, 315 SEK på Grand Parfymeri

6. Yves Rocher ögonskuggspensel, 99 SEK på Yves Rocher

7. MAC 217 Blending Brush, 215 SEK på Kicks

IMG_15868. Sensai by Kanebo Gel Brush 489 SEK på Skincity

9. gloMinerals Creme blush brush, 459 SEK på gloXpress Store

10. Estee Lauder Foundation brush, 385 SEK på Grand Parfymeri

11.gloMinerals Powder brush, 329 SEK på gloXpress Store

12. Sensai by Kanebo Cheek Brush, 589 SEK på Skincity

13. Estee Lauder Powder Foundation Brush, 495 SEK på Grand Parfymeri

Jag valde att inte skriva om borstarna och hur jag använder dem utan det är bättre att ni istället frågar om det är något ni undrar över. Det kan vara om kvalité, användningsområde och hur man bäst använder borsten och med vilka produkter. Just ask and I´ll tell 🙂

Glöm inte att om ni anger koden BEAUTYBYTANCI så får ni 10 % rabatt på allt i gloXpress store.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4011

4 svar till “Favoritborstarna”

 1. Honi skriver:

  Dubbelsidiga borstar är bara inte min kopp te, dom går ju inte att förvara 🙁 Har du testat Sigmas F80? Den är to die for!

  • Tanci skriver:

   Heej. Jag gillar dubbelsidiga borstar för det sparar ju så mycket plats :D. Sen självklart blir de lite kladdigt emellanåt men äh det är värt det. Har inte testat någon av Sigmas. De kontaktade mig o ville ha samarbete. O så sa jag att jag först ville testa borstarna innan ja bestämde mig för något. Sen har de krånglat i 5 veckor. Får olika mail av samma person som skriver olika saker. Jättekonstigt. Så nu har jag lagt ner det och tappade helt suget att testa borstarna.

 2. Beautybylinda skriver:

  Alltid kil att se vilka andras favoriter är 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *