Ögon

Jane Iredale Mystikol

IMG_0740

Mystikol pennan är en riktig storfavorit hos mig speciellt när jag ska ut och resa. Det är två änder, en med en vacker mörkgrå skugga och en med en ljusrosa som man använder till att highlighta och tona ut.

IMG_0741

På bilden under ser ni en variant där jag bara drog en tjockare eyeliner med den gråa och en där jag har tonat ut skuggan. Hur enkelt som helst och man sparar plats i necessären.

sfdMystikol pennan kostar 189 SEK och finns på Skincity

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

3 svar till “Jane Iredale Mystikol”

 1. Ninni skriver:

  Jädrars att jag har köpstopp för herregud vilken fin produkt!

 2. Beautybylinda skriver:

  Smidigt 🙂 gillar såna smidiga produkter 🙂

 3. Evelina skriver:

  Åh den har jag kollat in ett tag…kul att få se den på! Har undrar hur färgen var. Super fin!
  Nu blev det ännu mer ha-begär! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *