Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Amika Obliphica Tourmaline Curler – Beauty By Tanci
Hår

Amika Obliphica Tourmaline Curler

När jag var hos frissan för någon vecka sedan så använde hon denna locktång/styler på en mig (och en annan kund bredvid) och det blev så fina lockar att jag bara var tvungen att få tag på en sådan här och visa er. Detta är dock första gången jag testar den och man måste öva lite för att få perfekta lockar. Så se detta som en liten ”pre view” för jag kommer att visa den flera gånger.
ft

Man ska alltså vira håret runt ”pinnen” och det följer med värmeskyddande handskar för man kommer lätt i kontakt med det varma när man håller i håret sådär.

IMG_2001

Jag testade att göra massa olika och slarviga lockar bara för att testa mig fram och se vilka möjligheter den har.

f

Som ni ser så blir de fina vågor/lockar som inte liknar de vanliga man får med plattång eller locktång.

11

På bilden ovan så kammade jag bara ut alla lockar slarvigt och sprayade med hårspray.

Ja det blev OK speciellt då jag inte alls lockade hela håret och verkligen inte jämnt. Men stay tuned snart kommer fler frisyrer med denna.

Tången kostar 995 SEK och finns bl a på LYKO

Vad tycker ni? Verkar den fiffigare än en vanlig locktång?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Amika Obliphica Tourmaline Curler”

  1. Luiza skriver:

    Vad smart med värmeskyddande vantar!
    Jag tycker det ser jättefint ut 🙂

    • Tanci skriver:

      Ja verkligen de va riktigt smart. 🙂 kommer testa tången på en väninna idag 🙂 då får vi se vad den går för på riktigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *