Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 En suverän ansiktsrengöring – Beauty By Tanci
Hudvård

En suverän ansiktsrengöring

Jag får ofta frågan om jag kan tipsa om en bra ansiktsrengöring och då jag testar mig igenom många olika kan jag oftast nämna 15 olika som är super haha :).

Det är inte så svårt med rengöring tycker jag! Har inte åkt på så många bottennapp när det gäller just cleansers. Mina kriterier är att den ska dofta ok, rengöra ansiktet bra och inte irritera huden. Den ska även vara dryg och man ska kunna använda den i ögonen utan att det svider. (ibland är jag för lat för eyemakeup remover).

IMG_1726-680x800

En som ALLTID funkar bra och som jag alltid har en flaska av hemma är Dermalogicas Special Cleansing Gel. Funkar på alla åldrar, man som kvinna och den gör sitt jobb väldigt bra!

Nu är min flaska slut och jag har redan åkt ut och köpt en ny! Så, där är tipset! 🙂

250ml kostar just nu hos Skincity  288 SEK
Kram

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “En suverän ansiktsrengöring”

 1. evelina skriver:

  åh så kul att läsa! jag har använt denna ett tag nu, är väl inne på två år nu haha…. och jag är helt fast! bästa!

  • Tanci skriver:

   🙂 jag tror faktiskt att det är den bästsäljande rengöringen of allt times :). Passar verkligen alla och är riktig skön på huden.

 2. Beautybylinda skriver:

  Ja den är verkligen bra, precis som daily microfoliante från samma märke 🙂

 3. Anita skriver:

  Hej! Jag undrar om du har något bra tips på bra hudvårdsprodukter? Jag har blandhy, där jag är fet i t-zom och torr på kinderna.
  För 2 veckor sen köpte jag clinique anti blemish solution efter rekommendation hos kicks personal. Det bröt snabbt ut så sanslöst mycket finnar i hela ansiktet, minns nog inte sist jag såg så illa ut. När jag gick tillbaka till kicks häromdagen (efter 2 veckor) sa en annan i personalen att de absolut rådgivit mig för fel produkt, att jag inte skulle ha clinique anti blemish solution för det var för acne och det tyckte hon inte att jag har. Nu känner jag mig ännu mer förvirrad och fulare än någonsin och vet inte vad jag ska satsa på.

  • Tanci skriver:

   Hej Anita. Åh så synd att de har väglett dig fel. Då de har medgett att de tipsade fel så ska du ha pengarna tillbaka tycker jag. Plus bli kompenserad för att du nu har fått ett utbrott med finnar. Jag tycker att du ska skippa Anti Blemish Solution. Det är VÄLDIGT starka produkter som har torkat ut många tjejers ansikten, speciellt om man har blandhy. Jag skulle inte rekommendera dem till någon alls faktiskt. När du har blandhy så är det bra att ha lite balanserande produkter och inte uttorkande. Du kan ju blanda lite olika märken och behöver inte ha en o samma. MD har bra kit för blandhy med en rengöring, ett serum och en dagkräm HÄR http://skincity.se/sv/product/3121/md-formulations-improve-your-skin-kit-blandhy. Sen är ansiktskrämen PETER THOMAS ROTH CLINI MATTE ALL DAY OIL CONTROL SPF20 jättebra för den balanserar blandhy och skyddar även mot solen. Perfekt nu till vår/sommar. Så om du te x satsar på en rengöring som te x Dermalogica Special Cleansing gel som bara rengör huden och är bra o mild mot huden. Så kan du köra ett serum sedan samt en dagkräm som balanserar. Bra serum är te x SENSAI BY KANEBO SILKY PURIFYING PORE CLARIFYING ESSENCE som nu även finns på extrapris hos Skincity. Den applicerar du bara på T zonen och den stänger till porerna samt löser upp och avlägsnar fett. Och därefter kör med PETER THOMAS ROTH CLINI MATTE ALL DAY OIL CONTROL SPF20. Där har du tips på 3 bra produkter. Exuviance har också bra produkter men allt beror på hur myucket du är villig betala. Men det viktigaste är en bra ansiktskräm samt en tvätt som inte torkar ut. Så börja då med krämen och en mild och kanske även balanserande (OBS INTE UTTORKANDE) tvätt. Hör av dig om du behöver mer hjälp eller vill få tips om fler märken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *