gloMinerals

Get your ”plum” on!

1Jag älskar produkter som har flera användningsområden och en sådan är glominerals cream blush plumeria. (<—direktlänk)

Den har en snygg kallare lila ton och funkar perfekt till att få den där naturligt rosiga looken som om du precis har varit ute och tagit en promenad i kalla luften. För applicering på kinder använder jag gloCream blush brush <–direktlänk men man kan även använda fingrar (obs de måste vara rena).

Jag använder även ibland krämrouget till läpparna som en ”lip tint” och jag älskar den lena och matta effekten som man får.

Jag har ett samarbete med gloXpress och om du anger BEAUTYBYTANCI så får du 10% rabatt på din order. De har dessutom fraktfritt!

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

4 svar till “Get your ”plum” on!”

  1. Omygloss skriver:

    Så jäkla snyggt!

  2. Så fabulous! Jag måste nog beställa lite 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *