Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Rahua Voluminous Shampoo – Beauty By Tanci
Hår Okategoriserade

Rahua Voluminous Shampoo


1

Info om Rahua ;

Rahua är lyxig samling hårvårdsprodukter bestående av 100 % ekologiskt och naturligt innehåll. Alla produkter är fria från syntetiska ämnen som parabener & sulfater, och innehåller enbart certifierade och hållbara ingredienser som är bra för ditt hår, och vår miljö. Nyckeln till Rahua’s enastående prestanda är dess molekylära struktur. Till skillnad från andra botaniska oljor tränger Rahua oljans molekyler in på djupet och reparerar varje individuellt hårstrå – samtidigt som det stadgar sköra och tunna hårstrån.

I århundraden har kvinnor från Quechua-Shuar stammarna rest djupt in i Amazonas regnskogar för att tillreda en närande och reparerande olja de kallar Rahua (ra-wa). Oljan utvinns från Ungurahua trädets nötter – i tron om att oljan är hemligheten till deras vackra, tjocka och glänsande hår.

100 % naturliga – 100 % veganska – 100 % fria från syntetiska ämnen – 100 % glutenfria.

Jag har fått hem ett shampoo från märket att testa som faktiskt är helt nytt för mig och designen på dessa produkter är såå snygg och en fröjd att ha på badrumshyllan. Shampot doftar av lavendel(yeey) och eukalyptus som ska lugna sinnerna och rengöra håret utan att torka ut. Jag tycker att det är riktigt svårt att recensera bara ett shampo för sedan måste jag applicera ett eget balsam /inpackning och det kan antingen förstöra eller förbättra resultatet men om jag ska gå på känslan känns det riktigt bra. Det är drygt och löddrar fint samt doftar riktigt gott precis som jag nämnde innan. Jag tyckte mig ha lite mer volym än vanligtvis i håret som även höll sig lite längre än vad de gör annars så det måste vara schampot då jag inte applicerar balsam vid rötterna. 

Smakar det så kostar det…320 SEK/ 275 ml på Eleven.se

PSS… Balsamet i denna serie vann precis Elle Sweden Beauty Awards som ni kan läsa om HÄR

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Ett svar till “Rahua Voluminous Shampoo”

  1. […] Först fick jag hem bara schampot ur Rahua serien och jag tyckte mig att jag gillade det men det var svårt att recensera bara ett schampo utan efterföljande balsam. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *