Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Nyheter från Dermalogica – Beauty By Tanci
Bas/Foundation Hudvård Okategoriserade

Nyheter från Dermalogica

c

Jag fick denna kommentar för några veckor sedan och väldigt lägligt så damp det ner två nyheter från Dermalogica och en av dem är precis det läsaren efterfrågar.

IMG_2620Ultra Sensitive Tint passar bäst till lite känsligare hy och är alltså en ansiktskräm med SPF30. Den är fullproppad med nyttigheter som inkapslad vitamin C och E som aktiveras först när de får kontakt med UV strålning och levererar då de aktiva vitaminerna när de behövs som mest.

Jag har testat denna kräm på min blandhy (med tendens till finnar) och den funkar suveränt. Går in snabbt utan att kladda samt återfuktar fint.

IMG_2621

Detta är en ersättare till gamla Ultra Sensitive Face Block som hade bara spf 25.Min favorit Oil Free Matte block har också blivit ersatt av en ny variant som har Spf 30.

Jag ÄLSKAR att den har liite färg så att man ser fin o fräsch ut efter applicering.

IMG_2616

En till nyhet är Cover Tint  som är en återfuktande foundation som jämnar ut och täcker skavanker men som samtidigt ger ett bra skydd mot solen med sina SPF20. Jag fick hem nyansen ”medium” som kommer passa perfekt till sommaren men som just nu är ganska mörk.

IMG_2618

Ultra sensitive tint kostar 469 SEK för 50 ml och finns bl a på Skincity

Cover Tint finnns också på Skincity och kostar 529 SEK/50ml

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Nyheter från Dermalogica”

  1. Lulillan skriver:

    Vad är ditt favorit solskydd? Har du testat nya Matte block? Jag behöver något som inte är så tungt för min feta hud. Får dessutom jätte lätt finnar av just solskydd.

    • Tanci skriver:

      Mitt favorit solskydd är Dr Brandt UV Spf 30 High Protection. Finns i en färgad o ofärgad variant. Oljefri o kladdfri och den mattar ner ganska bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *