Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_about_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/about_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_social_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/social_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_latest_news_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/post_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_facebook_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/facebook_widget.php on line 12 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Hudvård med pigment – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

Hudvård med pigment

1

Igår fick jag hem Bare Minerals nya READY foundation som är en ny serie med vårdande kompakt makeup som ska även jobba långsiktigt på huden.

Alla produkter har följande vårdande egenskaper på huden:

 • Antioxidativt skydd, ökar hudens fasthet, long lasting, vattenresistent.
 • De innehåller kallpressad druvkärneolja; kraftfull antioxidant rik på mineraler och vitaminer.

Makeupen är vattenresistant upp till 8 h så man kan med fördel använda det när det är varmt ute och man svettas, när man tränar eller när det regnar ute!

Jag har testat nyansen R110 och jag blev riktigt chockad över hur ljus den var!

Innan så hade jag (fairly light) i den lösa varianten och jag tyckte alltid att den var för mörk för mig så jag trodde att denna skulle vara perfekt …..men jag ser ut som ett spöke!!

Det är positivt för denna kommer att passa bra när man är som blekast på vintern och när man vill täcka som mest.

Jag har ändå kunnat gå runt hemma och testa den och blev riktigt positivt överraskad över hur bra täckningen var speciellt med Precision Face brush som jag fick med i paketet. Nästan för bra täckning för min smak då jag gillar att ha ”medium” täckning på mina baser men jag bytte ut borsten mot en annan glesade och det blev perfekt!

Den satt som berget hela dagen och jag har inte upplevt att det kliar som det gjorde med den lösa som gjorde att jag inte kunde använda den längre.

Finns att köpa på bl a Skincity och kostar 399kr/st

Vad tycker ni? Har ni testat denna variant?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

10 svar till “Hudvård med pigment”

 1. Den är jättebra, jag uppskattar främst att den känns så lätt på huden samtidigt som den täcker.

 2. Dess/Drömteori skriver:

  Och bra för oss som är bleka även på sommaren! 🙂

  • Tanci skriver:

   Hahaha 🙂 jaa absolut. Jag har dock BUSat igår så den kommer få vänta lite tills jag blir genomskillnig igen!

 3. Lulillan skriver:

  Jag har provat den i nyansen R170 ”Fairly Light”. Jag har normalt Fair eller Fairly medium (Fairly light är också för mörk och för gul för mig) men i denna funkar den fint! Tycker också om täckningen och att den har snygg finish. Inte riktigt så där ”glowy” som vanliga och mer hållbar även på lite fetare hudtyp. Gillar inte riktigt den matta, den känns så ”platt” på huden. Denna är verkligen perfekt!

  • Tanci skriver:

   Ja dessa nyanserna var lite annorlunda mot de lösa:S. Men jag är så blek o de flesta ”ljusa” nyanser så mörka så det brukar alltid bli tvärtom! Så jag blev riktigt överraskad när den var för ljus haha. Håller med dig…den är super på lite fetare hy.

 4. Camilla skriver:

  Jag låter den här snubben prata för mig:
  http://www.youtube.com/watch?v=tqJ9ZrZmp1o

  Tråkigt men sant.

 5. Sofia skriver:

  Jag har oxå testat denna 110 och brukar ha problemet att allt är för mörkt men fick samma respons som du att shit! Det är ju för blek :p ska gå och köpa en mörkare att blanda med då jag tycker att den är helt grym till min lite fetare hud, den höll ju tom för först en svettig dag på jobbet och träning efterråt 😀

  • Tanci skriver:

   Ja den håller ju super :). Men som du säger allt är för mörkt. Det känns konsitgt för de borde anpassa utbudet lite efter land. Häruppe är tjejer i regel myyycket blekare än te x i Grekland. Men ändå så är de såå få som har riktigt ljusa nyanser.

   • sofia skriver:

    Det har du så rätt i 😀 så vi ska väl inte säga nåt när det äntligen finns en som passar oss när vi är vinterbleka oxå 😉 hejja Bare minerals! Och sen måste jag passa på att berätta vilken otroligt fin blogg du har, hittade den via Kicki Normans länkar. Alltid trevligt när det finns ännu en fantastisk skönhetsblogg att läsa 🙂

    • Tanci skriver:

     Hej Sofia,
     Tack vad glad jag blir av din kommentar. Sådana kommentarer gör det värt att sitta och fota o blogga o skriva allt på övertid haha :). Kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *