Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 GO STROBE – Beauty By Tanci
Bas/Foundation MAC

GO STROBE

IMG_3425

Det vanligaste som man får höra när någon vill ha makeup (både av modeller, fotografer och även privatpersoner) är att de vill ha fin lyster i huden. Så jag har alltid varit på jakt efter den perfekta lyster-produkten och visst det har funnits flera som har ”funkat” men nu kan jag med all säkerhet säga att jag har hittat THE ONE!

MAC Strobe Liquid är en lätt ansiktslotion som man kan applicera över hela ansiktet innan makeup för att få riktigt rejält med lyster, eller bara dutta på vissa ställen som näsa och kindben. Den är otrolig!!

Jag har kört med den nu varje dag och har blivit riktigt förälskad för att resultatet blir så bra varje gång.

Ribbet collageFinns att köpa på bl a Kicks.se och kostar 340 SEK. Jag kommer definitivt köpa på mig 2-3 tuber till. En att ha i byrån, en i jobbväskan och en på jobbet. SO GOOD!!!!!!!!!!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *