Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 UNITE – Beauty By Tanci
Hår

UNITE

IMG_3215

När jag var i Sthlm för MAC pressvisningen så passade jag på att träffa fina Therese Jirving från Kraft och jag fick med mig en hel del godsaker hem. Först ut är dessa 2 från UNITE! Jag har ärligt älskat allt hittils som jag har testat från märket, och dessa 2 är inget undantag.

Jag använder hårspray varje dag och vet inte hur jag skulle klara mig utan en flaska hemma…så när jag såg denna speciella variant från UNITE blev jag tokförälskad.

Jag har alltid minst 2-3 olika flaskor hemma beroende på vilken frisyr jag är ute efter. När jag sätter upp håret i en stram tofs så använder jag den som är ”hard hold” och som gör att det blir som en hjälm på håret. När jag lockar så kör jag ”medium” varianten som ger mig lite mer rörelse men som ändå gör att lockarna håller bra. ”Light firm” varianten kör jag mest när jag har plattat håret och bara vill få ner små hårstrån men samtidigt att det ska kännas helt naturligt.

Nu till det bästa… Go365 Hairspray har alla tre funktionerna i en!! Så beroende på hur du vrider munstycket 1, 2, 3 ) så blir effekten antingen soft, medium eller hard. 3 olika sprayer i 1! Sen doftar den helt fantastiskt också!

Jag har även testat Beach Day som jag fastnade främst för dess underbara doft. Jag kör den i blött hår och sedan fönar håret upp och ned för att få en lite mattare volym och naturliga vågor. Funkar suveränt!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *