gloMinerals

Glominerals Sheer Tint Base

IMG_3378

På sommaren så använder jag knappt någon foundation utan kör istället med Sheer Tint Base som är som en färgad dagkräm full med Antioxidanter som Vitamin A, C, E samt grönt te.  Den ger mycket mer lyster än liquid base och låter ens egna hud lysa igenom vilket är såå snyggt speciellt när man har fått lite färg.

Jag vet att många tänker att ”äsch den kan ja inte använda för ja har finnar och vill ha täckning” men ett tips är att köra med denna i hela ansiktet och sedan concealer där du behöver. Då får du den fina ”glowiga” huden och en lätt bas och har ändå samtidigt täckt allt som du behöver.

Jag är nog inte den enda som är så fäst vid denna för den har vunnit pris i Cosmopolitan Beauty Awards 2009!

Nedan ser ni två av nyanserna som jag använder flitigast, golden och golden medium. (golden är lite gulare i färgen än golden medium som har lite mer rosa i sig).

IMG_3380

 

Sheer Tint Base finns att köpa på GloXpress som jag har ett samarbete med och om ni anger koden BEAUTYBYTANCI så får ni 10 % rabatt på er order.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

4 svar till “Glominerals Sheer Tint Base”

  1. Tove skriver:

    Jag är nyfiken på gloMinerals och skulle vilja testa deras foundation, speciellt glopressed base. Men jag vill ju emellertid verkligen kunna testa mig fram till rätt nyans så nätet är ju lite vanskligt. Har du någon koll alls på återförsäljare i Stockholmsområdet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *