Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Davines Absolute Beautifying products – Beauty By Tanci
Hår

Davines Absolute Beautifying products

IMG_3227

Jag är ett stort fan av OI Oljan så ni kan förstå hur glad jag blev när jag fick höra att det har kommit ut ett balsam och ett shampoo i samma serie med samma ursprung och med samma verkande ingredienser.

Först ut förpackningarna! Det är alltid med stor glädje som jag har Davines stilrena förpackningar framme på piedestalen på badrumshyllan. Sen doften….woooow produkterna doftar helt fantastiskt och den underbara doften håller sig inne i håret länge. Sen till slut de viktigaste…. hur känns håret efter användning?? Volymen är kvar, det är enkelt att kamma ut mitt superlånga och behandlade hår samt så har det en finfin glans och ZERO frissighet.

Fantastiska produkter som finns att köpa på bl a Hudoteket

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Davines Absolute Beautifying products”

  1. ELIN JACONELLI skriver:

    när mina flaskor från nashi tar slut så måste jag testa davines! 🙂

    • Tanci skriver:

      Hej Elin. Tycker absolut att du ska göra det speciellt om du som jag älskar produkter med starka dofter som håller länge i håret. mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *