Hår Okategoriserade

Hair by ME

Jag har alltid velat lära mig hårfix så för några månader sedan bestämde jag mig för att själv börja öva hemma lite på vänner. Det funkade bra förutom att det var svårt att få ihop tiden med dem. Så jag köpte 2 ”övningsdockor” sådana som man har på frisörskolor och började öva själv. Jag fokuserar nu mycket på brudfrisyrer just för att bröllopssäsongen är igång. Dessa nedan är mina favoriter.

123

Vad tycks? Någon av dessa ni skulle kunna tänka er ha på er bröllopsdag? Kram

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

3 svar till “Hair by ME”

  1. Nu är jag redan gift, men den sista var ljuvlig!

  2. Nina skriver:

    Jättefina brudfrisyrer,min favo 1 och 2.

  3. Evelina skriver:

    Verkligen super fina! När jag gifter mig önskar jag att jag kunde anlita dej, både när det gäller make up och hår 🙂 Min favvo var 3:an… Eller nä alla var så fina, på sitt sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *