Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Glossybox MAJ – Magical Beauty – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Glossybox MAJ – Magical Beauty

IMG_3494

Igår fick jag hem glossyboxen för maj månad och temat var ”magical beauty”.

Min box innehöll;

1. WEN Sweet Almong Mint Cleansing Conditier 

Denna är jag verkligen intresserad av att testa. Jag minns otaliga reklamer på tv (som oftast går dagtid när man e hemma sjuk) om detta balsam o de brukar alltid säga efter ”be a wen girl” haha. Dock är jag skeptisk hur mitt långa hår kommer att få fin volym om jag bara tvättar med balsam men detta får vi se. Någon som har testat detta?

2. Dr Bronner´s Magic Soaps (citrus)

En duschtvål som doftar citrus. Hur fel kan det bli? 🙂

3. Akademikliniken Pure Antioxidant Creme

Brukar inte vara sugen på att testa hudkrämer som är i småförpackningar. Men denna kan man ta med på resa.

4. Color Club (Age Of Aquarius Nailpolish)

Blåa nyanser är en big NO NO på mina naglar så denna kommer falla bort.

5. HAwaiian Tropic Silk Hydration Lotion SPF 15

Älskar denna solkräm och älskar även den mindre förpackningen på solkrämen som gör den enkel att ha med i handväskan. Om man te x får för sig att chilla på en uteservering efter jobbet!

Sen fick jag även den snyggaste energidrycken EVER….. Femme Natural Boost som försvann på direkten. Jag älskar att den är utan aspartam men ändå söt och god och liite nyttigare är te x Redbull.

Månadens box var ok. Många av produkterna kommer att användas upp under resor och dylikt (förutom nagellacket) och kul att även få testa på WEN som jag har sett så mycket om. Önskar bara att de bytte färg på lådan någon gång emellanåt haha. Nästa ska ju vara en specialare och riktigt snygg. 🙂

Vad fick ni i era boxar? Är ni nöjda?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

12 svar till “Glossybox MAJ – Magical Beauty”

 1. Maria skriver:

  Nagellacket då?? 🙂

 2. Omygloss skriver:

  Precis vad jag fick i min! Tyckte det var en himla bra box 🙂

  • Tanci skriver:

   🙂 ja blev mest glad över drickan men den har nog då oxå gått ut :(. tycker att de borde te x slänga in extra glossiedots till alla som har fått gammal dricka.

 3. Josefin Z skriver:

  Jag fick samma saker i min. Nagellacket gick också bort här för det var sjukt svårlackerat!

 4. Wysteriia skriver:

  Jag är så sur över att femmeboosten gått ut i datum…inte ok! 😛

 5. Sofie skriver:

  Jag är nöjd med min! Du får gärna kika in på min blogg för att se vad jag fick!

 6. Lisen skriver:

  Nagellacket gjorde sig bra väl på. Lite svårt att lacka. Tydligen hade inte drycken gått utan den var feltryckt. Jag fick iallafall en som var rättryckt.
  /Lisen

  • Tanci skriver:

   Hej Lisen. Svårt att lacka?? Jag tyckte det var jättebra haha :). Men du ser hur olika det är. Haha var kul för jag visste inte ens att den hade gått ut så jag drack upp den och sen in i pantpåsen. Tittade inte ens. Smakade gott iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *