Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer ”Hot Spell” – Beauty By Tanci
Naglar

Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer ”Hot Spell”

IMG_3539

Idag pryder ”Hot Spell” mina naglar som är en uläcker nyans från årets Estee Lauders Bronze Goddess Summer Collection. Borsten var tjock o bra att lacka med och två lager var perfekt för att få bra täckning.

IMG_3540

Nagellacket kostar 240 SEK och den limiterade Bronze Goddess kollektionen finns på diskarna sen 21 maj så hittar ni detta lack så se till att testa det.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

6 svar till “Estée Lauder Pure Color Nail Lacquer ”Hot Spell””

 1. Bella skriver:

  Vilken härlig sommarfärg!

  • Tanci skriver:

   Åhjaa perfekt till sommaren. Sen håller den bra också (men kanske beror på topplacket.) målade på i lördags o fortfarande perfekta.

 2. Mrsmodesty skriver:

  Jättevacker färg, somrig, utan att vara ”skrikig”. Jag tänkte faktiskt på dig igår när jag köpte Clinique Chubby stick. Det finns en del färger på dem och även på intensevarianten som jag tror att vi båda gillar. Mitt val föll till slut på ”Pudge Peony” Chubby Stick och när jag kom hem gjorde jag en jämförelse mellan Pudge Peony och Macs läppstift Love forever på min handrygg och de är nästan identiska, men jag skulle säga att det är liiiiiiiiiiiiiten nyansskillnad, för Pudge Peony har nog lite mer rött i sig tror jag, men den är ljuvlig, även om hållfastheten givetvis är sämre än på MACs läppstift,dessutom känns det väldigt ”roligt” att måla läpparna med denna ”krita”, så bara dte är en upplevelse i sig 😉

  • Tanci skriver:

   Heej. ÅÅ Pudge Peony är riktigt snygg :). Dock så saknar jag hållbarheten. Tycker att man får applicera dem ganska ofta. Men som du säger så känns det roligt och annorlunda att måla läpparna med en krita:D. Kanske inte enklare än med läppstift för de e så tjocka o lite klumpiga men roligt iaf.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *