Kollektioner Kroppsvård

Kicks Skin Treat

IMG_3026

För någon månad sen damp det ned ett pressutskick från Kicks med deras nya Skin Treat Serie som doftar heelt fantastisk och som är FAIRTRADE vilket känns extra bra. Då vet man att de som producerat detta får ett rättvist pris för deras varor.

I paketet låg; Hand Cream, Bodylotion, Sugar scrub och Shower Oil. Jag tycker att alla förpackningar är riktigt snygga och man får en lite ”spakänsla” över färgerna och dofterna. En sammanfattning på 3 av produkterna är att handkrämen återfuktade bra utan att klibba och samma gjorde bodylotion. Bodyscruben är en sockerskrubb som river orderntligt och sedan smälter till len olja i duschen. När man är färdig så är kroppen både mjuk, polerad och återfuktad.

Men den riktiga stjärnan i utskicket är ;

Skin Treat Pure Natural Oils Shower Oil

FAVORITprodukten i hela serien. Nu har jag använt denna duscholja vid varje duschtillfälle i 1 månad och jag älskar den. Den är mjuk o löddrar samtidigt lätt, doftar underbart och återfuktar huden riktigt bra. Kommer köpa en till flaska så fort denna tar slut. Kostar bara 69 kr så man får riktigt mycket för pengarna.

Rekommenderar att ni kollar in Kicks skin treat serie i butik för den är underbar och man kan hitta många guldkorn till ett fantastiskt pris.

Produkterna finns att köpa HÄR.

Har ni testat något ur serien? Vad tycker ni isf?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *