Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 GLOSSYBOX JUNI – Beauty By Tanci
Okategoriserade

GLOSSYBOX JUNI

 

IMG_3576

För några dagar sedan fick jag hem Glossybox för JUNI månad och ÄNTLINGEN så är det ny färg på boxen. Inte bara en ny färg utan en helt ny snygg design av Therese Sennerholt.

Det avslöjades att alla skullle få en fullsize produkt av grymma hårmärket SEBASTIAN så ja jag hade riktigt stora förhoppningar på denna box.

IMG_3581

När jag öppnade lådan såg jag att alla produkter var fullsize. Så värdet på denna box var helt otroligt.. hela 717 kr och man betalade endast 139 kr som vanligt för månadsprenumerationen.
Innehåll:

Sebastian Professional Volupt Spray – 290 SEK

Figs & rouge 100 % Pure & Natural Tinted Lip Balm – 89 kr st

Emite Make Up Professional Eyelash Curler – 200kr st

China Glaze Nail Lacquer – 98 kr st

Pierre René Sweet Berry Gloss – 40 kr st

MEN…. fullsize eller inte så kommer jag definitivt inte ha användning för det fula o gråa uberglittriga China Glaze nagellacket eller det blåa läppglansen från Pierre Renée (som egentligen är tråkigt  genomskinligt).

Ögonfransböjaren från Emite makeup (värde 200kr) kommer jag testa även om jag tror att den har svårt att slå min älskling från Shiseido. Läppbalset från Figs & rouge går alltid åt så här är volymsprayen från Sebastian storstjärnan.

Vad fick ni i era boxar? Denna månaden kan man inte klaga va? Oavsett blåa läppstift o fula nagellack.

 

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

11 svar till “GLOSSYBOX JUNI”

 1. Åsa H skriver:

  Vad underbart att vi människor tycker olika om saker och ting, för om alla tyckte lika skulle världen se bra tråkig ut. Jag själv fullständigt äääälskar det grå och glittriga nagellacket från China Glaze.

 2. Emelie skriver:

  Jag fick precis samma innehåll som du och jag är supernöjd! Älskar nagellacket, men det blå läppglanset hade jag hellre fått i en annan färg. tror dock de små glitterpartiklarna kan göra sig snyggt över ett par knallrosa läppar så jag dömer inte ut det riktigt ännu, men förmodligen kommer det ges bort till någon småkusin. I övrigt, en riktigt toppenbox! 🙂

  • Tanci skriver:

   🙂 jaa men va kul att du hittar olika användningsområden. Jag kan själv inte ha läppglans som brukar klibba med mitt långa hår.

 3. Maria skriver:

  Jag fick en vit (?) eyeliner istället för nagellacket. Blev lite besviken för jag ville verkligen ha ett nagellack denna månad.

 4. Beautybylinda skriver:

  Jag fick samma som du fast en gammel rosa läppglans. Bra box men på kortet står det att en fullsize av Sebastian sprayen ska va på 250 ml och den i boxen va på 50 ml lite skumt tycker jag. Annars väldigt nöjd 🙂

 5. tova skriver:

  fick samma förutom en vit eyeliner typ, med lite glitter i, skit ful, hade hellre fått nagellacket :p

 6. Mrsmodesty skriver:

  De flesta verkar fått samma box denna gång, jag fick lika, men Sebastian sprayen är inte fullsize, originalstorleken är 150 ml och den brukar jag köpa på feelunique för runt 150 kr.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *