Hår

Rahua Volume Shampo & Balsam

IMG_2748

Först fick jag hem bara schampot ur Rahua serien och jag tyckte mig att jag gillade det men det var svårt att recensera bara ett schampo utan efterföljande balsam.

Så ja fick sen även hem ett balsam och kunde nu testa produkterna ordentligt tillsammans. Efter bara schamponering så känns håret lite torrt och strävt så man måste applicera balsam direkt efter för att kunna reda ut det. Tyvärr så funkar inte balsamet heller för mig och det är för lätt för mitt långa, tjocka o skadade hår. Jag vill kunna dra fingrarna igenom det och det funkar inte så bra om man inte tar riktigt mycket produkt.

Så dessa produkter var tyvärr helt fel för mig och jag tror de skulle passa mycket bättre till någon med fint skandinaviskt hår.

Synd, för jag ville verkligen tycka om dem :(.

FYI, Rahua balsamet vann Elles Beauty Awards 2013

Produkterna kostar 320 resp. 350 kr st och finns på Eleven.se

Jag kommer dock att adoptera dem till min vän som har fint skandinaviskt hår. Så får vi se om de passar henne. Kommer med en update längre ner i detta inlägg.

Har ni testat dessa? Vad tycker ni isf?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *