Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Favoritpudret – Beauty By Tanci
Bas/Foundation FAVOURITES

Favoritpudret

1

Förutom min älskling glo pressed base så har jag en annan favvis, Clinique Almost Powder Makeup som jag titt som tätt tar fram ur sminklådan. Jag använder den mest på vintern då de har riktigt ljusa nyanser samt att den inte är 100% mineral vilket gör att jag helst inte vill ha den i solen.

Men den är sååå bra! Den ger fantastisk täckning bara man jobbar in den lite med medföljande borste och resultatet håller sig hela dagen. Den kommer i en praktisk dosa där man även förvarar borsten så det är perfekt att ta med sig den i handväskan eller på resan. Sen har den även SPF 15 vilket är perfekt för då slipper man ha solkräm.

IMG_3555

Här på bilden ovan har jag använt Almost Powder Makeup och ni ser ju själva hur bra täckningen blir. Men glöm inte man får jobba in pudret ganska bra med cirkelrörelser om det ska bli såhär bra.

På vintern brukar jag ha nyans Neutral Fair och just nu har jag Medium.

Almost Powder Makeup kostar 290 SEK (Sååå prisvärd) och finns bl a på Kicks.se som just nu har 15% rabatt för medlemmar på hela sortimentet.)

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

5 svar till “Favoritpudret”

 1. Elin skriver:

  Ska kolla in det där! Dock tycker jag verkligen att Clinique borde uppdatera sina förpackningar lite. De är inget man blir upphetsad av direkt 😛

 2. Emma B skriver:

  Fantastiskt fina lockar du har på den här bilden! 🙂

 3. Nina skriver:

  Såååå vackert!

 4. Malou skriver:

  Kommer absolut kolla in denna i sommar när jag åker till Ungern. Även bb ögoncremen från Dior som du gjorde mig uppmärksam på kommer jag spana in! Alltid en hel del billigare där…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *