Hår

Dagens hårtips – plastpapiljotter

IMG_4161

Igår skulle jag och min man på bio och jag kände för att göra något med mitt hår men hade varken tid eller ork att ta fram massa värmeverktyg o börja locka o dona. Så jag kom på att jag hade hittat mina gamla plastpapiljotter när jag städade och bestämde mig för att ge det ett försök. Jag tog ganska tjocka hårslingor och rullade upp håret till hälften. Efter 10 minuter drog jag av papiljotterna och kammade igenom lockarna med en borste.

hair1

Jag tycker att resultatet blev jättefint för att vara första försöket. Dessa kommer definitivt att användas oftare för hela frisyren fixades på max 3 -5 minuter och då är att styla/borsta inräknat.

Jag minns inte var jag köpte mina för de är ca 10 år gamla, men det finns liknande fast runda på Kicks för 65 kr.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

6 svar till “Dagens hårtips – plastpapiljotter”

 1. Evelina skriver:

  Det blev ju jätte fint 🙂 mer hälsosamt för håret också!

  • Tanci skriver:

   Tack :). ja absolut och mycket enklare än att stå o svettas med värmeverktyg. KOmmer definitivt köra på papiljotter igen.

 2. Anki skriver:

  Jag gör också så när lusten faller på, tycker mina är väldigt lika dina och mina är från Oriflame säkert också 10 år gamla:) Hittade dom i våras i ett skåp.

 3. beautybytherese skriver:

  Jättefint, men höll lockarna bra för dig? När jag har kört med liknande håller de bara någon timme typ 🙁

  • Tanci skriver:

   Tyvärr så höll lockarna inte så länge för att jag hade inte bra prep (hade inte planerat o locka alls) så ja körde bara med en utslätande olja. Nästa gång blir de mousse eller något annat som gör de lite mer hållbart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *