Hår

WEN Sweet Almond Mint

Under en veckas tid har jag nu testat Sweet almond mint Cleansing Conditioner från WEN.

Wen_1 (1)

Kändisstylisten Chaz upptäckte att en del ämnen i vanligt schampo ska vara skadligt för håret och det var då han fick idén till en helt ny produkt som ersätter både schampo, balsam, inpackning och styling.

Håret ska först blötas, sedan ska produkten masseras in i håret och efter det ska det låtas verka i 3-4 minuter innan man sköljer ut det. Upprepa gärna en gång till om det är svårt att få ut produkten i hårtopparna. Efter sista sköljningen kan man massera in lite i håret som man inte sköljer ut om man har t.ex. frissigt hår.

Mitt första intryck var att den inte luktar som vanligt schampo utan mer som tandkräm med en lätt doft av mint. Att massera in det i håret och få ut det i längderna var lite svårt då denna produkt inte löddrar, så jag fick ta ganska mycket produkt.

Trots att jag var väldigt osäker på om detta ”allt i ett balsam” skulle fungera måste jag säga att den är en positiv överraskning. Håret känns mjukt, mindre frissigt och inte alls så fett som jag trodde. Jag sparar också massor med tid i duschen då jag slipper alla stegen med schampo, inpackning och balsam. Det enda negativa jag kan säga om produkten är att den inte är speciellt dryg. En sån tub på 60 ml räckte i ca 1 vecka.

WEN Sweet almond mint går att köpa HÄR och kostar 279:- för 480 ml.

Har någon av er testat detta o vad tycker ni i så fall?

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “WEN Sweet Almond Mint”

 1. Sublim skriver:

  Så du gillar den alltså? Hm, jag som är så skeptisk till den tub jag har här hemma. Men om du säger att den är bra får jag väl ge den en chans. 😉

  • Silvia skriver:

   Ja, jag var faktiskt positivt överraskad. Jag har ganska tjockt hår som lätt blir frissigt och utan plattång och produkter blir det lätt för mycket volym. Men denna produkt ”tyngde” ner volymen och slätade ut frissigheten.

   Enda minuset tyckte jag var doften och att den inte alls var dryg, vilket gör den väldigt dyr att använda i längden för mitt långa hår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *