Hudvård

BIOLINE – PURE SKIN

IMG_4198

Ni som har följt mig i många år vet att jag är en sucker för starka krämer med syror och aktiva produkter. Det är mest på grund av att jag alltid har haft bland/oren hy med finnar som ploppar upp då och då samt ärr från de som jag har massakrerat i mina unga dagar!

Nu när jag är gravid får jag inte använda starka produkter längre utan de lite mildare och jag frågade bästa Therese och hon rekommenderade Biolines Pure Skin serie som ska balansera huden och hämma framtida utbrott!

Jag har bara öppnat tuberna och sniffat på dem och de doftar helt fantastiskt fräscht av citron och gräs.

Jag återkommer om recension om nån månad och så länge kan ni läsa om produkterna HÄR

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “BIOLINE – PURE SKIN”

  1. Evelina skriver:

    De verkar bra 🙂 visste inte att du var gravid haha, stort grattis då 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *