Läppar

Pürminerals Lip Gloss Stick

IMG_4230Utvecklingen av ”jumbo pens” har verkligen eskalerat det sista halvåret och för någon vecka sedan tänkte jag att om jag ser en till sådan så spyr jag! Samma sak var det med BB Creams!

Sen kom detta utskick… och jag öppnade försiktigt de fina pennorna och insåg att jag hade helt fel! Purminerals Lip Gloss Stick utökar med 4 nya underbara nyanser och glossen är härliga, lätta att applicera och finns i både starkare nyanser för oss lite mer vågade och för de som vill bara ha en lätt färgad finish. De innehåller även vitamin E som är vårdande och ska tillföra näring till läpparna.

Nu till det stora med dessa pennor…. de är vattenresistanta! Vet ni vad detta innebär? Jag har undvikit sådana här pennor för jag tycker att de försvinner snabbt från läpparna men nepp,, inte dessa! I alla fall inte av vanliga orsaker som att te x slicka sig om läppar och dricka vatten.

Ribbet collage

Färgerna ”Game Day” och ”Daredevil” är lite starkare i nyansen och ”Spiked punch” samt ”Coraline” är lite mer skira. JAg har dock gnuggat ganska rejält därför verkar de starkare på bilden.

Finns snart ute i butikerna och kommer kosta 195 SEK/st

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

8 svar till “Pürminerals Lip Gloss Stick”

 1. Evelina skriver:

  Har aldrig testat dessa produkter men är riktigt sugen 🙂

 2. Tova skriver:

  Tkr dessa pennor är väldigt smidiga 🙂

 3. Anki skriver:

  Vill genast ha Corralline.

 4. Sublim skriver:

  Mmm, de här godingarna skulle jag också vilja testa! Skulle det inte vara ett event snart. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *