Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Decleor Spot Correction Tube – Beauty By Tanci
Hudvård

Decleor Spot Correction Tube

Decleor_29

Varje vår gör jag samma misstag som jag sedan får lida av resten utav sommaren!

Jag sitter vid en husvägg och njuter av de första solstrålarna utan att skydda mig mot solens starka strålar och varje vår får jag samma fula pigmenteringar i pannan som sedan inte vill gå bort på flera månader.

Men denna sommar blev annorlunda, jag hittade nämligen Decleors Spot Correction! Jag beställde den på chans och hade väl egentligen ingen större förhoppning om att den skulle fungera. Men det gjorde den och efter några veckor var mina pigmentfläckar nästan borta.

Jag smörjer in en liten klick av krämen varje morgon och kväll under min vanliga dag/nattkräm. Den är lätt och tunn i konsistensen och det går därför lätt att smörja in även en liten klick på en större yta så den är väldigt dryg eftersom man behöver ta så lite. Krämen går snabbt in i huden och man kan direkt applicera sin dag/nattkräm.

Jag har inte gjort slut på min ännu fast jag använt den hela sommaren två gånger per dag.

Krämen finns bland annat att köpa på Skincity för 389 SEK för 15 ml.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “Decleor Spot Correction Tube”

 1. Sublim skriver:

  Det här låter absolut som något jag skulle behöva och vilja testa! Namnet låter som att den skulle behandla finnar typ, men om den rår på pigmentfläckar man fått i solen är det ju kalasbra!:D

  • Silvia skriver:

   Ja absolut! Jag hade ett stort märke som täckte nästan halva pannan. Fick hela tiden kommentaren ”har du bränt dig eller…?” även om jag gjort försök att sminka över det och det är så svårt/trist att sminka över något på sommaren när man ju vill ha lite mindre smink istället 🙂

 2. Malin N skriver:

  Låter spännande!! Har du testat dermalogicas produkter för pigmentfläckar? Hur tycker du i så fall att de står sig i jämförelse? Jag har använt Extreme C på min fläck i pannan och på överläppen och det har helt klart hjälpt men helt borta är det inte… Funderar på om den här är bättre?

  • Silvia skriver:

   Nej jag har tyvärr inte testat Dermalogicas Extreme C… Har sedan en längre tid använt många utav Decleors produkter och därför föll valet på deras variant.

   Läste lite nu om vad andra tycker om Extreme C och de verkar oxå nöjda. Jag får ta och testa deras variant nästa sommar om problemet kommer tillbaka så vi kan jämföra! 🙂 Tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *