Kollektioner Kroppsvård

Neal´s Yard – Bee Lovely

Ribbet collage

För några veckor sedan fick jag ett vackert utskick från ETERITIQUE med 3 st Neal´s Yard Bee Lovely produkter. Då det är första gången som jag testar och introducerar märket på bloggen så tar jag med även lite information om Neal´s Yard Remedies.

”Sedan starten 1981 har Neal’s Yard Remedies fört in en idealistisk synvinkel till hälso- och skönhetsvården. Hängivna till att framställa ekologiska produkter av högsta kvalitet utvunna från traditionella växter. I största möjliga mån används dessutom ingredienser från etiska jordbruksprogram t ex Fairtrade Foundation.

Tillverkningen, som sker i Dorset i England, är godkänd och certifierad av flertalet organisationer mot djurförsök bl a BUAV och PETA.”

 Många tänker inte på att bina håller på att dö ut, vilket skapat en global pollineringskris och detta vill företaget Bee Urban undvika så då har dem med hjälp av utplacering av bikupor i Sverige, utbildat, upplyst och lobbat för binas överlevnad. Tillsammans med Neils Yard har nu ytterligare en bikupa placerats uppe på Kulturhustaket i Stockholm där konsumentens insats spelar roll.

För varje produkt av Bee Lovely som man köper bidrar det inte bara till att rädda två bin i kupan, utan även till främjandet av biologisk mångfald genom våra ekologiska produkter.

I utskicket fick jag en handtvål, handkräm och ett läppbalsam och alla tre produkterna är helt otroliga och doftar fantastiskt av honung, apelsin och mandarin där honungen även återfuktar och mjukgör händer och kropp.

Jag rekommenderar produkterna varmt till alla både för att de är så fina att titta på, så bra och för att de gör en god sak. .  de har liksom hela paketet. De finns att köpa antingen i Eteritiques WEBSHOP eller i den fysiska butiken i Stockholm Hamngatan 11.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

4 svar till “Neal´s Yard – Bee Lovely”

 1. Nilla skriver:

  Det där låter så himla bra! Läste om tjejerna som driver Bee Urban för ett tag sen och tänkte att man borde hjälpa till på något sätt, och då är det här perfekt..två flugor i en smäll.

  • Tanci skriver:

   🙂 Ja verkligen! Älskar när skönhetsföretag går ihop med sådana hjälporganisationer så man kan köpa något fint till sig och samtidigt hjälpa.

 2. Julia F skriver:

  Åh! Jag läste om Bee Lovely för ett tag sedan men visste inte då att produkterna fanns att köpa i Sverige. Goda nyheter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *