Parfym

Repetto EdT

photo-campagne

Repetto började med att designa skor åt bara ballerinor men efter att Brigitte Bardot gjorde en specialbeställning på en ballerinasko som skulle ge henne lätta steg och elegant uttryck, designades ”Rose Repetto” som blev vad vi kallar idag den ”klassiska ballerinan”.

Nu har Repetto för första gången lanserat en edt som är en pudrig, rosig och fräsch men samtidigt lite syrlig doft som har lite den ”nyduschade” tonen som jag älskar hos parfymer speciellt dagtid.

IMG_4293

Ni som gillar lite pudriga och fräscha parfymer tycker jag ska spana in Repetto som lanseras exlusivt på Åhlens nu i början på September där 30ml kostar 355 SEK och 50ml kostar 525 SEK.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

4 svar till “Repetto EdT”

 1. Lotta skriver:

  Det låter som om jag skulle gilla den väldigt mycket! Gillar bilden också. Måste definitivt spanas in, eller sniffas in!

 2. Emma skriver:

  Detta är en fröjd för både öga och näsa 🙂

  • Tanci skriver:

   🙂 det är den verkligen. Rekommenderar dig att gå o sniffa på den om du gillar lätta, pudriga o fräscha dofter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *