Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Eve Lom – Beauty By Tanci
Okategoriserade

Eve Lom

m

Jag har aldrig testat något från märket Eve Lom förut och när jag fick höra att deras Cleansing Balm har blivit kultklassast och omnämnes i Vouge som ”probably the best cleanser in the world” (tänker genast på Carlsberg reklamen) så blev jag genast intresserad och jag fick verkligen hålla fingrarna i styr för att inte klicka hem ett exemplar från Skincity. Snart efter det kom jag lägligt över ett sample på rengöringen så att jag kunde testa den innan ett köp och jag kan säga att jag är glad att jag inte gjorde det. Inte för att den inte funkar…det gör den verkligen! Men detta är mer en rengöringsritual som innefattar en ”tvättduk” än en simpel rengöring som man ska gnugga in i ansiktet och sedan tvätta av.

Man ska först massera in den, sedan fylla en skål med varmt vatten och blöta tvättduken och vrida ur. Sen ska man trycka den mot ansikte, hals och dekolletage i NÅGRA MINUTER!! Då ska all smink och orenheter lösas upp. Detta ska man upprepa några gånger om man vill uppnå optimal effekt.

Njaa… no time for this! Tacka vet jag min fina löddriga rengöring från Sensai som tar bort all makeup i ett nafs utan att behöva hålla på i evigheter.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *