Bas/Foundation

Shiseido Makeup Perfect Refining Foundation SPF 15

IMG_4332

Jag har inte testat så mycket smink från Shiseido så jag hade verkligen inga förväntningar när det damp ned lite grejer i brevlådan med godsaker.

Först ut för test var Perfect Refining Foundation som ska jämna ut huden, täcka och enkelt smälta in utan att synas. Funkar helt perfekt!

Man ser helt osminkad ut och den känns inget på huden samtidigt som man får fin täckning. Den passar dock bättre den med liiiite bättre hy (vilket jag har just nu tack o lov) så då passade den helt perfekt. Har man fler ojämnheter och större blemmor ska man då antingen köra på en concealer eller något som är mer täckande.

IMG_4334

Nyansen som jag har är I20 Natural Light Ivory som är ganska ljus vilket passar en blekfis som mig perfekt! Jag har heller inte fått några finnar/utslag av denna foundation så som jag brukar när jag använder ”vanliga” flytande så där får den också ett gigantiskt plus!

Finns bl a på Eleven.se och kostar 395 SEK för 30 ml

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “Shiseido Makeup Perfect Refining Foundation SPF 15”

  1. Åh vad sugen jag blir på att testa denna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *