Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 BANGERHEAD PROFESSIONAL PROTECT MY HAIR – Beauty By Tanci
Hår Okategoriserade

BANGERHEAD PROFESSIONAL PROTECT MY HAIR

IMG_4504

Bangerhead lanserar sin allra första hårvårdsprodukt, värmeskyddet ”protect my hair” som är färgbevarande och skyddande upp till hela 260ºC .  Det är baserat på Gojibär som är kända för sin helande anti-aging effekt, som ska stärka och bevara håret.

Jag älskar den underbara doften och även resultatet i håret som blir lätt, luftigt men samtidigt glansigt. Har testat att både locka, föna och platta och det funkar suveränt.

Om jag ska ha en enda synpunkt är det att detta ska användas i blött hår. Jag är ett större fan av produkter som är gjorda att funka i både blött o torrt så att jag idag kan te x platta och imorgon spraya på igen och sen locka. Funkar bäst också när jag är ute o jobbar o stylar modeller och de har alltid torrt hår när jag börjar styla.

Annars är den suuper och vill ni testa själva så finns den på Bangerheads hemsida och kostar 149kr.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *