Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Yves Rocher Smoothing 48h Anti-Frizz Milky Serum – Beauty By Tanci
Hår Okategoriserade

Yves Rocher Smoothing 48h Anti-Frizz Milky Serum

hår
För att jag ska kunna ha mitt hår utsläppt måste jag alltid ha i en del produkter direkt efter att det är nytvättat för att det inte ska se torrt och yvigt ut när det är torkat.
Jag har själv ganska mycket hår med självfall så beroende på hur jag vill ha mitt hår (lockigt, rakt, platt eller volym) så använder jag olika produkter för det ändamålet.

De flesta produkter som slätar ut mitt hår gör det också tungt och minskar volymen men Yves Rochers Smoothing 48h Anti-Frizz Milky Serum är faktiskt något som fungerar bra och inte tynger ner alls.

Jag applicerar 2-3 pump i det nytvättade handdukstorkade håret både i längderna för att släta ut håret och på ythåret för att få bort de små frissiga hårstråna och det funkar suveränt. Lukten är mycket neutral och konsistensen är lätt och mycket smidig att fördela i håret.

Serumet kan bland annat köpas HÄR för 89 SEK för 100 ml.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *