Bas/Foundation

SMASHBOX LIQUID HALO HD FOUNDATION SPF15

2

För någon månad sen fick jag hem lite härliga produkter från Smashbox och först ut för recension är Smashbox Liquid Halo Foundation

1

Smashbox Liquid Halo foundation är oljefri och innehåller ljusreflekterande pigment samt spf 15 som skyddar från solens strålar. Den är riktigt lätt i konsistansen men går enkelt att bygga upp för mer täckning utan att det ser för kakigt ut.  Den lägger sig heller inte i porerna och smälter in perfekt utan att man ser sminkad ut.

Just för att den innehåller ljusreflekterade pigment så får man såå himla fin lyster att jag föredrar endast ett lätt lager av denna och sedan en concealer där det behövs. Det som är speciellt med denna är hur lätt den känns. Som att applicera en geldagkräm som sjunker in i huden på ett nafs utan att lämna några spår.

Jag har nyans 3 vilket passar perfekt just nu och en stor fördel är att det finns faktiskt ganska ljusa nyanser och välja mellan som är perfekt för många av oss här uppe som är nästintill genomskinliga på höst/vinter.

Så för att sammanfatta. . en lätt och härlig foundation som jämnar ut fint och resultatet håller sig hela dagen.

P.s denna foundation är även ”Allure Best Of Beauty Award Winner 2013”

Finns att köpa bl a på Kicks.se och kostar 340 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *