Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 GHD AIR HAIRDRYER AND PROFESSIONAL DIFFUSER – Beauty By Tanci
Hår

GHD AIR HAIRDRYER AND PROFESSIONAL DIFFUSER

IMG_4650 För några månader sedan fick jag hem en Air Hairdryer och en diffuser från ghd att testa och jag har varit såå länge nyfiken på att testa just en diffuser men problemet har varit att jag har haft för långt hår.

Det tar tid att diffusa ett riktigt långt hår och mitt var även slitet vilket gjorde att det blev tovigt. Så när jag klippte mig ganska rejält för någon månad sedan var det första jag gjorde var att ta fram diffusern. . . ÄNTLINGEN!

IMG_4651Såhär ser det ut när diffusern är på! Måste bara säga WOW vilken hårfön. Den är helt amazing och jag har precis slängt ut alla mina som jag hade hemma och kommer nog aldrig köra något annat än en ghd airstyler. Den har ok tyngd i handen, låååång sladd och är väldigt stark vilket gör att håret blir torrt på sekunden. Where have you been all my life??

Det kommer även med två munstycken om man vill föna håret rakt och det kommer jag definitivt försöka lära mig nu när håret är lite kortare.

Efter att ha kollat in lite olika instruktioner på hur man gör så började jag ”diffusandet”! Jag grundade självklart med värmeskydd och sedan tog jag olika sektioner och ”lyfte håret” upp mot hårbotten med hjälp av diffusern och höll i några sekunder. Sedan så fortsatte jag sådär med hela håret (se bild nedan).

333

När håret är blött tar det längre tid att diffusa och jag skulle rekommendera er att först snabbt blåsa igenom håret innan ni börjar. Så slipper ni hålla så länge som jag gjorde. Men jag ville testa verkligen från scratch”

Ribbet collage

På bilden över ser ni resultatet, volym hår och vågor lite här och där! Jag blev riktigt nöjd med resultatet för att vara bara första gången som jag använde diffusern. Mitt hår är vanligtvis heeelt spikrakt (jag behöver inte ens platta) så ni ser ju hur fin volym det blev.

Nästa gång kommer jag att testa att vända huvudet upp och ner och diffusa på det sättet. Även köra med en rejäl volymspray/skum och se hur de blir. Längtar redan till nästa ”diffussession”. Ska testas snart även på min väninna så bilder is coming up!

ghd Professional Air Dryer och diffusern finns att köpa bl a på Bangerhead.se där Air Hair Dryer kostar 1499SEK och Professional diffuser kan köpas till för 249 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *