Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 LdB – Warm Embrace Lotion‏ – Beauty By Tanci
Okategoriserade

LdB – Warm Embrace Lotion‏

Kollage_krämUnder sommaren 2012 ordnade LdB en tävling där vanliga konsumenter fick delta och tävla om att få komponera sin egen doft och design på en lotion. Vinnaren blev Eva Xeyer från Sundvall och hennes lotion kommer ut i handeln under oktober månad (33 SEK för 250 ml).
Så här vill hon själv beskriva den:

 ”Dofter är någonting väldigt personligt. Det kan ta tid att hitta den där som är alldeles perfekt. Men när man hittar rätt, då känns det som om man blir omfamnad av doften. Det känns som en “warm embrace”.”

Resultatet blev en vacker kvinnlig design på flaskan och en doft som är söt och fruktig men ändå dämpad och varm för att passa den kommande vintern.

I övrigt påminner lotionen mycket om LdBs tidigare utgåvor och är lätt att smörja in och torkar fint in i huden utan att kladda. Resultatet blir en hud som ser välmående och återfuktad ut om man smörjer in sig varje dag.Personligen tycker jag att doften för stark för att smörja in hela kroppen med men jag tycker om lotionens konsistens och krämighet.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

3 svar till “LdB – Warm Embrace Lotion‏”

 1. Maria skriver:

  Jag som normalt är en sucker för lyx tyckte faktiskt riktigt bra om Warm Embrace, doftar fint men känns inte alls särskilt vintrig i doften, mer sommar/vår, dock använder jag den dagligen eftersom att den går in så snabbt i huden och är en bra bas för just de parfymer jag använder för tillfället.
  Superfin blogg BTW, hittade in här från Honi.

  • Tanci skriver:

   Tack Maria 🙂 kul att du har hittat hit.

  • Silvia skriver:

   Ja det där med doft är ju verkligen personligt och som du skriver så vill man ju att alla dofter man har på sig under en dag ska passa ihop! Hårprodukter, lotion, parfym, handkärm… allt doftar olika 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *