Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Too Faced Pretty Rebel – Höst 2013 – Beauty By Tanci
Kollektioner Läppar

Too Faced Pretty Rebel – Höst 2013

IMG_4690

Förra veckan damp det ner produkter från Too Faceds efterlängtade höstkollektion Pretty Rebel och jag blev helt överförtjust när jag såg 2 av Color Bomb läppenorna/stiften.

Jag hade varit ganska dålig på att läsa infot om pennorna utan slet upp paketet direkt och testade dem några gånger men förstod inte varför de sved lite på läpparna. Jag tänkte äh det är säkert förkylningen som jag har nu och för att mina läppar är lite torra/spruckna och reagerar med något av ämnena haha!

Så nu när jag ska skriva recensionen så ser jag att de har en ”plumping-effekt” a lá Lip Injection så nu faller alla kort på plats! Jag fick även en ”Glitter Glaze Transforming Shadow Top Coat” som man ska kunna använda ensamt eller över ögonskugga för en cool glitterefekt. Fick inga wowkänslor för den när jag testade den så jag återgår till kollektionens dyrgripar ”Color Bomb” läppenorna.

IMG_4695

Jag fick två nyanser, ”Coral Pop” och ”Bigger Berry” och jag fick en såååå positiv överraskning när jag såg hur pigmentrika de var! Till och med mesiga ”coral pop” blev snygg och nyansrik på läpparna.

TOO FACED

De är så enkla att måla på och blir så snygga och matta på läpparna. Flyter inte ut så mycket så även Bigger Berry är riktigt enkel att måla med även för nybörjare. Åh vilka raringar…. jag som inte brukar köpa så mycket smink kommer definitivt beställa hem även ”Eastwood Red” bara för de är så häftiga och så snygga!

Så. . . en till lippieprodukt att hoppa över! Det har varit en bra lippiemånad(sen Riri Woo).

Pennorna kostar 220 SEK st och finns bl a på Eleven.se

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Too Faced Pretty Rebel – Höst 2013”

  1. Jussicas skriver:

    Jag vill också prova läppennorna, just nu finns det så många olika så frågan är bara vilken om är bäst.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *