Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 AMIKA – TOUCHABLE HAIRSPRAY – Beauty By Tanci
Hår

AMIKA – TOUCHABLE HAIRSPRAY

IMG_4764

Ni som har följt mig länge vet att jag gör åt ganska mycket hårspray hemma! Grovt uppskattat så går det åt en flaska i månaden (bara till mig själv) och kanske lika mycket om jag är ute på jobb.

Senaste som jag testade var Amika – Touchable Hairspray som ska innehålla havtorsextrakt som tar bort frissighet och ska ge en ultra glansig finish. Den doftar ganska mycket (vilket jag brukar älska) men den doftar inte som vanlig hårspray utan mycket mer sött och fruktigt. Från början gillade jag det men ofta har jag kommit på mig att hålla för näsan när jag sprayar vilket måste betyda att doften är för överväldigande.

Sen att den är så ”lätt” att man måste spraya ganska mycket för att få volym och sting i frisyren gör att detta är helt klart ingen favorit på hyllan. Priset är också waaay to much för en hårspray som man måste spraya i 5 minuter för att få stadga.
Det som jag kan säga är positivt med den är den snygga färgglada flaskan som har varit en fin detalj på hyllan. Man blir lite glad när man ser den 🙂

Finns på bl a Eleven.se och kostar 199 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “AMIKA – TOUCHABLE HAIRSPRAY”

  1. Lotta skriver:

    Tråkigt att den är så odryg. Tänk på att du är mer känslig för dofter nu när du är gravid. Dofter som man normalt inte reagerar över är plötsligt vedervärdiga.

    • Tanci skriver:

      hej Lotta. Ja det kanske kan vara det men jag tyckte även från början att den var liiiite för söt o stark. O i och med att man måste spraya så mycket för att få stadga så blir de ganska mycket o stark doft.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *