Bas/Foundation

BOBBI BROWN – BBU PALETTE

IMG_4749 Okej, jag är i himlen! Vet ni vad jag håller i min hand?? En Bobbi Brown BBU palette!

Det här är alltså en palett utformad för makeupartister som ska spara extremt mycket plats i sminkväskan. Den innehåller 13 nyanser Corrector, 14 nyanser concealer och 20 nyanser av foundation stick. 

1

Här finns alltså ALLA nyanser man kan tänka sig och jag har testat både correctorn, concealern och foundation och de är helt otroliga. Jag kommer definitivt ta med denna till nästa plåtning utan att vara ständigt orolig att jag saknar någon nyans av något i sminkväskan.

Finns att köpa bl a på Bobbi Browns egna hemsida och kostar 250 dollar.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

8 svar till “BOBBI BROWN – BBU PALETTE”

 1. Sofie skriver:

  Du det va ett riktigt bra pris för en sån smart produkt. En sån måste genast inhandlas 🙂

 2. Ninni skriver:

  Wow, himmelrike!

 3. Tova skriver:

  Åh vad jag är sugen på en sådan!! Dock rätt onödig för min del då jag bara sminka mej själv, men ändå … 🙂

  • Tanci skriver:

   Heej Tova. Ja men man kan använda den privat också. Då kan man ju alltid ha den perfekta nyansen både på concealer och foundation :). Sen är de mörkaste nyanserna kanske inte så användbara då men jaa de går ju!

 4. Kajalpennan skriver:

  Kan inte påstå att jag skulle ha nån användning av den men den är fin att titta på och du är glad så; yeay!
  Jag har fått ordning på RSSläsaren med så nu ser jag dina inlägg; dubbelyeay

  • Tanci skriver:

   Wohooo! Grymt då var det inte något problem med min blogg. Puh vet inte hur jag hade åtgärdat det annars! Jaa paletten är ju super om man är ute o jobbar men jag kommer privat också få ganska bra användning av den. Jag kan blanda till massa olika nyanser beroende på årstid!

 5. Daisy skriver:

  Försökte beställa denna via Bobbi’s hemsida, men dom skeppar inte till Sverige. Hur gjorde du??
  Hade varit sååå tacksam för svar!
  Mvh,
  Daisy

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *