Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 L’Oréal Paris Studio Line TXT – Beauty By Tanci
Hår Okategoriserade

L’Oréal Paris Studio Line TXT

IMG_4462

Dessa två nyheter damp ner i brevlådan från L´Oréal för några veckor sedan och vilken jackpot!

Första produkten jag testade heter Volume Texturizing Spray är en spray som man helt enkelt ska använda som ett torrshampo. Det ger en matt volym med fin stadga och klibbar inget i håret. Jag sprayade i hårbåtten (och liiite i längderna) och sedan vände huvudet upp och ner och kramade i håret några sekunder. Vavoom vilken volym! It really works! Sen doftar den sååå gott att det är en varning för ”överdosering”.

Jag har även testat den på en kund innan uppsättning och det funkar såå mycket bättre än torrshampon som jag brukar använda för att det ska bli lite strävare och för att uppsättningen ska hålla bättre.

Andra produkten som jag har testat är Wave Creating Spray och jag hoppades att det var något man applicerar i blött hår innan man lockar hår med värmeverktyg (som jag brukar använda mest) men detta är alltså inget sånt värmeskydd utan funkar mer som en ”saltvattenspray”. Man ska spraya i blött hår och sedan tvinna/krama håret medan man fönar det. Det funkar visserligen mycket bättre än en saltvattenspray för lockarna får en finare och mattare form precis som med volymsprayen men på mitt hår är resultatet inte så långvarligt som med att locka med värmeverktyg. Så denna hade passat perfekt till den som har liiite självlockigt hår och inte spikrakt som mitt.

Men om ni gillar fin matt volym så kolla definitivt in Volume Texturising Spray. Produkterna finns bl a på Kicks.se och kostar 99kr/st

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “L’Oréal Paris Studio Line TXT”

  1. Mia skriver:

    Vilka torrschampoon brukar du använda annars?
    Mvh/Maria

    • Tanci skriver:

      Heej Mia. Jag brukar använda Batiste ibland och även Alternas variant på pipett. Jag tycker många torrshampon liknar varandra…de doftar gott, man får vit hårbåtten och sen blir de lite volym. Och hittils har jag till 80% använt torrshampon för att få volym och inte för att det ska se ”rent” ut då jag tvättar håret ganska ofta. Så kommer absolut köra med denna istället för torrshampo för det blir mycket mer volym och mer hållbar volym. Sen slipper man det vita plus att man kan spraya över HELA håret för volym o inte bara hårbotten. Kram Tanja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *