Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 BABYLISS CURL SECRET – Beauty By Tanci
Hår

BABYLISS CURL SECRET

2

Jag fick hem en Babyliss Curl Secret förra veckan och efter att ha sett reklamen på TV så var jag nog inte den enda som var så sugen på att testa den.

Den har en  Auto Curl ™-teknik som gör att håret dras automatiskt in genom lockrullen där de värms upp från alla håll för att samtidigt locka håret. Den har även 2 värmeinställningar och 3 tidsinställningar för olika lockeffekter och när locken är klar så piper det till och locken är klar.

Första gången så testade jag tången på mig själv och blev så förvånad över hur enkelt det var att använda den. Man tar en slinga, håller den i maskinen och den dras in. Sen piper det till och man släpper locken och VOILÀ färdigt!

4

Efter att jag hade lockat ena sida av håret så vände jag till den andra och gjorde misstaget av att vända tången åt fel håll samt upp o ner vilket gjorde att mitt hår fastnade i det. Så man får tänka på att man MÅSTE ha den ”tyngre” o tjockare delen neråt samt att delen där det finns en klisterlapp ska vara vänd mot huvudet. Så gör man rätt så blir funkar det galant!

Ribbet collage

Jag ville även testa hur den funkar på dem med lite kortare hår så här fick min svägerska vara hårmodell. Det var liite svårare att få med allt hår pga att det var riktigt kort i nacken men efter att ha rufsat lite i håret och stylat det med hårspray/volume booster så blev resultatet supersnyggt.

Så YES den funkar och det blir fina lockar och det är grymt att man kan reglera hur intensiva lockarna ska vara beroende på vilken effekt man vill ha. En riktigt fiffig uppfinning som jag tror kommer bli populär speciellt bland dem som inte är ”proffs” och vana vid att styla sitt hår. Det är så enkelt!
Finns att köpa på bl a Lyko.se och kostar 1289 SEK

Kommer testa den flera gånger så den kommer dyka upp snart igen i bloggen.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

6 svar till “BABYLISS CURL SECRET”

 1. Emma B skriver:

  Vad roligt att se! Har varit jättenyfiken på denna 🙂 Själv har jag jättelångt hår så ser fram emot att se dig använda den igen 🙂

  • mamma 48 skriver:

   Denna är värdelös på långt hår 🙂 Köpte den till min dotter som har långt hår ner till ryggslutet och det funkar INTE. Vi fick ta så tunna slingor så det skulle ta minst en hel dag för att locka hela håret. En stor besvikelse.

 2. Lotta skriver:

  Vilken smart grej! Kunde vara nåt för min dotter. Hon har väldigt långt hår, och i julas fick hon en locktång . Men herregud så svårt att få lockar när håret är så långt!

 3. Ninni skriver:

  Funderar på att köpa den.

 4. Dess/Drömteori skriver:

  Vill så otroligt gärna testa, synd att den är rätt dyr…

  • Tanci skriver:

   Hej Dess. Det är den verkligen :S liite synd men för den som inte kan locka själv är det kanske en investering värd pengarna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *