Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 CCS Oliva Eco Cuticle Oil‏ – Beauty By Tanci
Naglar

CCS Oliva Eco Cuticle Oil‏

Nagelolja

Jag byter nagellack ibland flera gånger per vecka, dels för att jag testar olika varianter för bloggen och dels för att jag älskar att matcha lacket till dagens kläder. Jag har märkt att detta sliter hårt på mina nagelband som lätt blir torra och spricker om jag inte smörjer in dem dagligen.

Jag har under cirka ett år nu använt Oliva Eco Cuticle Oil från CCS både morgon och kväll. Oljan sägs tillföra nagelbanden fukt och näring och ska även stärka naglarna så att de inte skivar sig. Tuben har en praktisk pensel som gör att man lätt kan applicera oljan längs nagelbanden och för bästa resultat ska man efter appliceringen massera in oljan i nagelbanden och naglarna.

Jag tycker verkligen att mina problem med spruckna nagelband har minskat och att de ser friska och återfuktade ut. Några problem med skivade naglar har jag aldrig haft så den biten kan jag tyvärr inte utvärdera.
Nagelbandsoljan går att köpa HÄR för 45 SEK (8 ml).
Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

6 svar till “CCS Oliva Eco Cuticle Oil‏”

 1. Beautybylinda skriver:

  Bra pris och såna där tycker jag är bra att ha i väskan också 🙂

 2. Lotta skriver:

  Tack för tipset! Visste inte det märket hade nagelolja, men nästa gång jag är på Apoteket ska jag nog köpa den! Jag har en olja här hemma, men idén med att ha den i väskan var ju faktiskt bra. (kommentaren ovan)

  • Silvia skriver:

   Varsågod 🙂 Tror att Oliva har haft den nageloljan ett bra tag för min först fick jag i julklapp av min syster för 2 år sedan och sedan dess har jag använt den från och till 🙂

 3. Lackert skriver:

  Den såg ju smart ut, bra att ha med sej. Mycket bra pris åxå

  • Silvia skriver:

   Ja jag blir så glad när jag hittar något som faktiskt fungerar och som även har ett bra pris! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *