Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 LÖRDAGENS PARTYMAKEUP – Beauty By Tanci
Bas/Foundation Läppar Makeup MAKEUPER Okategoriserade

LÖRDAGENS PARTYMAKEUP

Ribbet collage 3

I lördags var jag på fest och passade på att testa många sminknyheter från Bobbi Brown bland annat deras Skin Foundation, Creamy Matte Lip Color och vackra Rose Shimmer Brick. Jag kompletterade looken med Diors nya Diorshow Fusion Mono krämskugga på ögonlocket. Skuggan är mjuk och krämig och går enkelt att bygga på beroende på vilket resultat man vill ha. Jag tycker dock inte att det är den ”bästa” krämskugga jag har testat för man får ta och dutta många lager för att få samma nyans som i burk. Hållbarheten är bra och efter en 5 timmars fest var det varken klet eller ränder på ögonlocket.

Ribbet collage 4

Ovan ser ni fantastiska Bobbi Brown Creamy Matte Lip Color i färgen ”Crushed plum” som är den perfekta vin/blodröda nyansen. Läppstiftet är VERKLIGEN matt….alltså inte bara matt utan mattmatt om man kan förklara det så! Detta innebär att resultatet är extremt snyggt MEN det är liiite svårapplicerat och man får absolut inte ha torra läppar to ”pull it of”.
Ribbet collage (2)

Bobbi Brown Skin Foundation är riktigt lätt i konsistensen och blir väldigt skir i resultatet så om man har mycket att dölja så borde man grunda bra med concealer innan. Det går även att bygga upp en täckning utan att det ser för kakigt ut och den känns knappt av på huden. Nyansen som jag har just nu är ”Warm Ivory 1” vilket är en ljus elfebensnyans som passar perfekt just nu i vinter. På kinderna använde jag populära ”Shimmer Brick” som gav snygg rosig glöd och fin lyster till kinderna. Den är helt amaaazing!

Bobbi Brown makeup och även Dior finns att köpa på bl a Åhlens City i Göteborg.

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4011

2 svar till “LÖRDAGENS PARTYMAKEUP”

  1. Dess/Drömteori skriver:

    Sååå snyggt läppstift och så himla bra det matchar ditt snygga hår nu =)

  2. Nina skriver:

    Såå vackert !!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *