Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Cailyn Cosmetics – Ageless Mask‏ – Beauty By Tanci
Hudvård Okategoriserade

Cailyn Cosmetics – Ageless Mask‏

När stormen drog fram igår passade jag på att krypa upp i soffan med en varm kopp te och testade en ansiktsmask från Cailyn Cosmetics som de verkligen inte sparar på lovorden om. Masken heter Ageless – Premium Anti-wrinkle & Anti Oxidant mask och är en sorts pappersmask där de verksamma ämnena sugits upp av pappret och genom att lägga den blöta masken på ansiktet så ska ämnena tränga ner i huden.

Masken sägs bland annat motverka ålderstecken, göra huden full av lyster och energi och förvandla ditt ansikte så att du får en strålande hy. Före- och efterbilderna på företagets hemsida ser fantastiska ut och allt detta ska alltså ske efter bara en användning – ”resultatet är omedelbart” skriver företaget.
mask_klar

Full av förhoppning rengjorde jag min hy noggrant och placerade masken på ansiktet. Som ni ser på bilden så var masken alldeles för stor för mig och den ville hela tiden glida av så något tedrickande blev det inte utan jag fick ligga still på rygg. Masken var mycket väl indränkt i vätska så det kändes lite kyligt mot ansiktet och efter cirka 10 min började det rinna ner för halsen på mig så jag fick torka. Efter dryga 30 minuter tog jag av den då fortfarande blöta masken och arbetade in den kvarvarande vätskan i ansiktet.

Precis timmen efter att jag tagit av mig masken var ansiktet väldigt återfuktat och lent men jag kan tyvärr inte påstå att huden känns något bättre idag. För att vara en produkt som lovar så otroligt mycket och som är så pass dyr (149 SEK för en mask) så kan jag inte säga annat än att jag är väldigt besviken. Möjligtvis riktar sig dock masken till någon med betydligt äldre hy än vad jag har.

För mer information om hur masken sägs arbeta läs HÄR.
Masken går att köpa HÄR för 149 SEK för 1 mask.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *