Parfym

JULKLAPPSTIPS – DIOR HOMME SPORT EDT

IMG_4975

Snart är det dags att börja inhandla julklappar och en perfekt sådan är DIOR HOMME SPORT som jag blev helt förtrollad av.

Min man är väldigt kräsen med dofter och har använt en och samma sen minst 10 år tillbaka. Oavsett hur många jag har köpt till honom genom åren så står de alltid längst bak i hans toalettskåp och när jag gav honom denna sa han ”äh en sportdoft” det är nog inget för mig. Men jag såg hur hans ansiktsuttryck ändrades när han testade den för första gången och jag kunde själv helt ärligt inte sluta dofta på hans hals.

Toppnot: Sicilansk cedrat
Hjärtnot: Ingefära från Tanzania och toskansk iris
Basnot: Cederträ från Virginia

Det är alltså en lite mer mystisk och träig citrusdoft som passar utmärkt som en kvälls/festdoft och vet ni vad…. den står nu LÄNGST FRAM på hans hylla. Utmärkt julklappstips till mannen/brodern/pappan eller killkompisen.

Finns bl a på Kicks.se och kostar 685SEK/50ml och 939SEK/100ml

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Ett svar till “JULKLAPPSTIPS – DIOR HOMME SPORT EDT”

  1. Honi skriver:

    Denna är också en av min mans favoriter, och han gillar också Paco från Paco Rabanne. Resten står och samlar damm haha 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *