Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 KICKS – Heat Protection Spray – Beauty By Tanci
Hår

KICKS – Heat Protection Spray

IMG_4981

Jag fick ju ett ganska stort utskick med hårvård från Kicks som jag just nu betar av men jag har redan hunnit hitta ett guldkorn, Heat Protection Spray.

Det är alltså ett värmeskyddande spray som ska skydda håret mot värme upp till 230 C, ge lätt stadga och underlätta stylingen. Det innehåller även vitaminer och färgbevarande vindruvsextrakt som ska ge fukt, näring och vårda håret.

Det doftar underbart och är enkelt att fördela i håret med hjälp av spraymunstycket. Ett värmeskydd måste enligt mig ha lite stadga (helst lite mer) och allt annat faller bort direkt. Heat Protection spray ger det där lilla lilla så att håret blir inte sådär flygigt och babylent utan får liite mer struktur och volym. Ett MEGAstort plus är att det går att använda både i blött och torrt hår så det passar perfekt när jag är ute på jobb.

Flaskan ganska enkel och osexig (plastig och ful) men då värmeskyddet funkar suveränt och kostar endast 89 SEK (just nu 66,75 klubberbjudande) så kan man inte önska sig en fancy smancy förpackning heller!

Jag har redan lagt in flaskan i ”jobbväskan” och kommer att använda värmeskyddet när jag är ute och jobbar och stylar hår.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “KICKS – Heat Protection Spray”

 1. Kajalpennan skriver:

  Låter onekligen prisvärt och som du säger, plus för att håret kan vara både torrt och blött hår

 2. EMMAWHO skriver:

  MÅSTE testa! Värmeskyddet jag använder gör håret sådär typiskt babylent, så det nästan blir svårt att styla.

  • Tanci skriver:

   Usch…konstigt att säga men jag HATAR när mitt hår är babylent. De blir såå flygigt och platt. Detta har ju inget ”extrem” stadga men ändå mer än vad många flesta brukar ha,.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *