Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 BOBBI BROWN EVENT PÅ ÅHLENS CITY GÖTEBORG – Beauty By Tanci
Events Okategoriserade

BOBBI BROWN EVENT PÅ ÅHLENS CITY GÖTEBORG

3

Imorse var jag på ett underbart Bobbi Brown event på Åhlens City i Göteborg med ca 10-15 st andra bloggkollegor. Morgonen började med att vi blev bjudna på en fantastisk frukost med allt från äggröra/gröt och färsk frukt (blåbär,björnbär,jordgubbar, mango,tranbär mm) och avnjöt även ett riktigt gott kaffe som baristan gjorde åt alla på plats. De hade dukat upp såå fint mitt i Åhlens City och jag älskar känslan av att vara där själva innan öppning. Ovan ser ni bl a Helena (LipGloss Bitch) i kön till maten.

2

Därefter började presentation av märket och vem Bobbi Brown är (en riktigt powerwoman) samt vi fick se en liten video om produkterna/historiken bakom märket. Fina och supertrevliga Anett (bild längst ner till vänster) som arrangerade hela grejen fick verkligen alla att känna sig riktigt välkomna. En makeupartist gick på plats igenom Bobbi Browns 10 stegs makeup rutinguide på en modell och berättade då även om produkterna och delade med sig tips och trix.

Därefter fick vi alla hjälp med att prova ut en foundation och concealer som är grunden i Bobbi Browns väg till a ”flawless face”. De kommer snart på posten och jag är riktigt ivrig att få testa allt.

Sist så minglade vi runt vid disken bland de alla härliga produkterna och jag dreglade nästan över ALLT! Sååå fina grejer och jag hade kunnat vara där i flera timmar för att titta och kladda.

1

Vi fick med oss en liten goodiebag hem som jag kommer att visa upp när jag kommer hem ikväll. Stort tack Anette och Åhlens City för en underbar morgon och ett härligt event.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “BOBBI BROWN EVENT PÅ ÅHLENS CITY GÖTEBORG”

  1. kerstin skriver:

    Så spännande och vad kul med event i Gbg! Hoppas att det blir något i Malmö också framöver 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *