Events Kollektioner Makeup Okategoriserade

BOBBI BROWN GODIS

bb1

Jag berättade ju att jag var på pressevent i måndags på Åhlens City för nyöppnade Bobbi Brown och vi fick ju med oss lite storsäljare hem som jag lovade att visa upp för er här på bloggen. Till min stora glädje fick vi med oss kända boken Bobbi Brown Makeup Manual som jag har varit och fingrat på väldigt ofta när jag har fått tillfälle. Bättre kvällslektyr finns inte!

bb2

I påsen låg även ett Sheer Lip Color i nyansen Passion Fruit, en eyelinerborste och deras kända och prisvinnande Long Wear Gel Eyeliner som ska sitta som berget och ge ett kolsvart resultat. Ska bli så kul att testa med deras eyelinerborste som är lite annorlunda än den ”spetsiga” och tunna som jag brukar använda.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “BOBBI BROWN GODIS”

  1. Silvia skriver:

    Den Makeup Manualen skulle jag oxå behöva! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *