Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Ansiktsbehandling – Mesoporation – Beauty By Tanci
Hudvård

Ansiktsbehandling – Mesoporation

behandling_1

För några veckor sedan testade jag en för mig helt ny ansiktsbehandling hos söta Tove Lise på Faceline by Tove Lise i Kungälv. Behandlingen kallas för Mesoporation och är en avancerad hudföryngringsbehandling där man förenklat förklarat använder ofarliga radiovågor för att transportera ner krämer med aktiva substanser in i huden som på så sätt ska göra större nytta och komma åt hudproblemen bättre. Behandlingen sägs motverka och åtgärda befintliga rynkor, fina linjer samt slapp och trött hud.

Efter att mitt ansikte rengjorts grundligt och smörjts in med de aktiva krämer så användes nippeln på bilden för att arbeta ner krämerna med hjälp av radiovågorna. Detta tog ungefär 30 minuter och det enda som kändes på ansiktet var en skön värme från nippeln och jag somnade till och med!

behandling_4

Direkt efter behandlingen kunde jag tydligt se att huden var betydligt mer återfuktad och uppstramad. De nästföljande dagarna såg huden bara bättre och bättre ut men jag kände mig väldigt torr vilket var väldigt vanligt tydligen så jag återfuktade lite extra på dagen och använde en balm på natten. Efter ungefär en vecka gick den torra känslan över och idag är huden fortfarande mycket slätare än innan behandlingen och den har fått mer lyster.

Behandlingen ska för bästa resultat upprepas med en intensivkur på 5 gånger under 6 veckor för att sedan följas upp av underhållsbehandlingar var 6-8 vecka. Jag kan verkligen rekommendera denna behandlingen och jag hade själv gått oftare om jag haft råd. En behandling på ca 45 min kostar 1500 SEK, en kur på 5 gånger kostar från 6900 SEK.

För att få mer information om behandlingen och priser gå in på Tove Lises hemsida http://www.facelinebytovelise.se.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Ansiktsbehandling – Mesoporation”

  1. Stina skriver:

    Hade varit kul att se en före- och efterbild 🙂

    • Silvia skriver:

      Ja jag vet… Missade detta helt denna gång tyvärr. Det är oxå väldigt svårt att få med förändringarna på kort tycker jag men jag ska försöka tänka på detta tills nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *