Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Pürminerals 4-in-1 Pressed Mineral Makeup – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

Pürminerals 4-in-1 Pressed Mineral Makeup

pur1we

Jag använder i stort sätt bara mineralfoundation till vardags och jag har haft denna goding stående hos mig ganska länge på grund av att jag hade en för mörk färg hemma. Nu har jag äntlingen en ljusare (porcelain) och har testat den ganska nu hela veckan och helgen för att se om den kan stå sig emot min storfavorit pressed base.

Pürminerals beskriver produkten som en 4 i 1 produkt, dvs en foundation, puder, concealer samt solskydd i ett (SPF15). Den har E-vitamin och sheasmör som ska vårda och mjukgöra.

Min första stora oro var bismuthen som det står att den innehåller för att ge ett ”hållbart resultat samt för att ge lyster”. Min hy har tidigare reagerat med ämnet och det kliar ganska rejält så där trodde jag att jag kunde utesluta den direkt. Men till min stora förvåning så har jag faktiskt fortfarande inte upplevt att det kliar efter ca 4-5 gånger användning så jag är positivt överraskad och förvånad. Utöver bismuthen så är den helt fri från kemiska färgämnen, talk, mineralolja, parfym, fillers, parabener & alkohol vilket är helt fantastisk för man vill ju ha så ren makeup som möjligt.

pur2

Jag valde en ”bad skin day” så att jag kan visa er hur bra den täcker med bara ett enda svep. Rodnader dämpas rejält samt finnar och blemmor döljs bra utan att det ser kakigt ut. Den blir ganska matt på huden men har ändå en glow som gör att resultatet inte blir helt platt. Man kan enkelt variera täckningen med olika borstar beroende på vilket resultat man vill ha och den blir inte kakig och onaturlig utan den smälter in fint.

Pürminerals har överraskat mig igen och den står sig väldigt bra mot min favorit pressed base både i pris och för att man snabbare och enklare kan bygga upp en bra täckning. Det som jag dock saknar är en liite gulare eller mer neutral nyans för den ljusaste finns bara i Porcelain som kan bli för rosa på många.

Finns att köpa på Eleven.se där 8 g kostar 295 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “Pürminerals 4-in-1 Pressed Mineral Makeup”

 1. Lackert skriver:

  Oj den täcker ju super bra ju, smart att den är allt i ett

 2. Nina skriver:

  Underbart!

 3. Emma B skriver:

  Låter nästan liiiite för bra för att vara sant 😉 Måste införskaffas!

 4. Wysteriia skriver:

  Jag gillar denna massor 😀

  • Tanci skriver:

   Va kul att du oxå gillar den. När de finns sååå många mineralfoundations på marknaden e de kul att hitta guldkorn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *