Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Davines More Inside Invisible Serum – Beauty By Tanci
Hår Okategoriserade

Davines More Inside Invisible Serum

Ribbet collage

Jag älskar Davines och genom åren har jag haft turen att hitta så många guldkorn i sortimentet. När den nya More Inside serien lanserades så var jag som ett litet barn i godisbutik främst för de underbart fina förpackningarna som ser ut som smällkarameller.

Ovan ser ni Invinsible Serum som enligt tillverkaren ska skapa mjukt och rufsigt hår med lätt, flexibel fixering. De skriver såhär; ”Håret blir sådär extra bra som det är dag två när det inte är helt nytvättat. Den mjuka texturen motverkar frissighet, skapar lätt definition och ger en diskret glans.

Om vi börjar med den där kommentaren om att håret ska bli så bra som det är dag 2. Detta kan jag inte relatera till alls för mitt hår är snyggast och bäst dag 1 när det är nytvättat, nyfönat och produkterna är fortfarande aktiva av värmen. Produkten är ganska tjock och lite klistrig i konsistansen så det var lite för svårt att fördela ut det jämnt i håret. Det blev på något sätt alltid mer eller mindre på vissa ställen!

Resultatet då! Jo om man tar lagom mängd och lyckas fördela ut det fint så får håret lite struktur, glans och form. Men det blir tyvärr ingen sån wow effekt på mitt hår och oftast så lyckas jag ta lite för mycket produkt (för det är svårt att fördela) så det blir lite klistrigt och klibbigt. Doften är dock underbar så det är riktigt synd att denna produkt inte passar mitt svall.

Sammanfattning

Pris: 50ml/259 SEK på Hudoteket

Kortfattat: Dryg produkt men svår att fördela. God doft, fina förpackningar men ger inte så mycket wow känsla på mitt hår.Ett plus för att det är utan parabener och tillsatta färgämnen.

hj+ñrta_2_5

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *