Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Björn Axén – Curl Mousse Medium Hold‏ – Beauty By Tanci
Hår Okategoriserade

Björn Axén – Curl Mousse Medium Hold‏

Jag har ganska mycket självfall på mitt hår men tyvärr så försvinner de flesta utav lockarna under dagen så på kvällen brukar håret bara vara lätt lockigt och efter dag två är håret nästan helt rakt.

För att få lockarna att bättre framträda och hålla sig kvar hela dagen så testade jag nu i veckan Björn Axéns – Style Curl Mousse Medium Hold. Mousset ska hjälpa till att framhäva studsiga lockar, ta bort frissighet, ge håret glans och mjukhet samtidigt som den ska återfukta håret och hårbotten.

Mousset som har en konsistens som påminner om vispad grädde och luktar så där frisör-fräscht. Jag applicerade det  i mitt nytvättade fuktiga hår genom att krama in det i längderna och sedan lät jag det självtorka vilket är det bästa för mitt hår om jag vill att lockarna ska stanna kvar. Håret kändes inte hårt eller kladdigt som det kan bli med många andra produkter utan bara lite stabilare(mer form).

Hår_3 (1)

Bilderna på mitt hår visar hur lockarna ser ut efter en hel dag utan respektive med mousset i håret. Även om bilderna kanske inte visar det så tydligt så kunde jag i alla fall klart se att lockarna hållit bättre den dagen jag använde produkten.

Mousset också sägs fungera som värmeskydd så testade jag även att locka håret med locktång och även då blev lockarna betydligt mer hållbara än utan något alls i.

hjärta_4

Mousset går köpa te x på Lyko och kostar 130 SEK för 200 ml.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

3 svar till “Björn Axén – Curl Mousse Medium Hold‏”

 1. Lackert skriver:

  Jag tycker det är skillnad, ser glansigare ut. Även lockarna ser ut att hålla ihop bättre och sedan ser det mer återfuktat ut. Kanske vore nåt för mitt hår som är lockigt och midjelångt, har väldigt torrt hår så jag använder produkter som är till affrohår

  • Silvia skriver:

   Ja det blev absolut skillnad och resultatet när jag lockar det med locktång eller plattar det håller i flera dagar om jag använder mousset.

   Jag kan inte påstå att jag känt att håret är mer återfuktat dock… men i och med att det inte blir lika frissigt så känns ju håret friskare.

   Men jag tror absolut att det skulle passa till ditt långa hår då jag inte tycker att mousset tynger ner håret.

 2. […] är handdukstorkat fördelar jag lite av Björn Axéns Curl Mousse Medium Hold som jag recenserade HÄR  Det stärker lockarna så att de håller hela dagen och skyddar även håret mot värmen från […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *